Tavoitteita toukokuulle

Aloin lukemaan Sampo Sammaliston kirjaa Viisas pääsee vähemmällä – 52 niksiä tehokkaampaan ja onnellisempaan elämään ja päätin testata listojen tekoa. Olo on ollut jotenkin jumittunut ja vapun herkuttelujen jälkeen tuntui kovin tunkaiselta olo.

Ajattelin siis kokeilla laittaa ylös mitä haluan saavuttaa kuukaudessa tai päivän aikana. Ylhäällä on tavoitteet toukokuulle ja pakastimen oveen olen kirjaillut päivälle tekemistä.

Pakastimen ovi

Pakastimen ovi on enemmän kodinhoitolista, koska kotona nyt pyöritään. Kuukausilistaan olen laittanut mm. painotavoitteen. Eikö se ollut niin, että mieltä saa aina muuttaa? Viikko sitten mietin vaa’an piilotusta ja nyt päätinkin päin vastaista.

Aloin eilisestä taas kirjaamaan kalorit ylös sekä punnitsemaan joka aamu, jotta näen painomuutokset. Koen, että muutosten näkyminen kumpaankin suuntaan kannustaa syömisissä.

Kaloritavoitteekseni laskin 1900kcal, mikä nyt ei ole mikään kituutuskuuri, mutta mukavasti pistää miettimään mitä suuhunsa laittaa. Aloitimme myös 21 päivän haasteen, jossa ei syödä yhtään pikaruokaa. En suostunut ei suklaata tai karkkiahaasteeseen. Ne on jo liian vaativia.

Halusin myös aikatauluttaa hieman treenejä, jotta tulisi varmemmin tehtyä ne. Itselleni ainakin sopii, että ei tarvitse erikseen miettiä treenaanko tänään vai ei.

Pakko myöntää, että eilen oli vähän nälkä kokoajan, koska en keksinyt järkeviä aterioita itselleni. Eiköhän se tästä helpota. Samalla tuntuu hyvältä, kun on tavoite ja tekee töitä sitä kohden.

Kotisali

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s