Pettymys

Paino jumittaa edelleen samassa lukemassa ja se ahdistaa nyt toden teolla. Ei tämän pitänyt näin mennä. Olen todella pettynyt itseeni, eikä mitkään ’maailmassa on isompiakin huolia’ – mantrat, mitään auta. Kilojen piti tippua helposti, edes ensimmäisten kymmenen kilon.

Huomaan, että olen liukunut samoihin vanhoihin tapoihini. Syömään salaa karkkia kaapista. Syömään iltaisin sohvalla vielä vähän leipää ennen nukkumaanmenoa, koska on niin kiva syödä rauhassa, kun lapset nukkuu. Kaupastakin pitää ostaa pari levyä suklaata varmuuden vuoksi, koska eihän sitä tiedä vaikka tarvittaisiin ja ei siellä kaupassa viitsi joka päivä juosta. On sitten varuilta. Suklaata. Sehän se onkin peruselintervikkeista tärkein.

Tänään puntarilla päätin, että nyt on pakko asettaa tavoitteita uudestaan. Haluan kesäkuuhun mennessä olla tiputtanut painoa kymmenen kiloa alusta. Heti, kun on sallittua menen kehonkoostumusmittaukseen uudestaan eli ehkä kesäkuussa.

Uuteen vuoteen mennessä haluaisin olla pudottanut toiset kymmenen kiloa, mutta aloitetaan nyt tästä kesäkuun tavoitteesta. 2,1kg kahdessa kuukaudessa ei pitäisi olla ylivoimainen tavoite.

Pääsiäisen jälkeen otan kalorilaskurin takaisin käyttöön. Annetaan nyt vielä viikonloppu armoa itselleen. Eli täytyyhän ne suklaat sieltä kaapista syödä pois kiusaamasta. Leipomisen pitää myös loppua tai sitten pitää keksiä reseptejä mitkä eivät koostu sokerista ja rasvasta.

Motivaatiokuva

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s