Treeniviikko

Kakkonen on alkanut vaatimaan enemmän huomiota ja toinen nukkuu päikkärit vain liikkuvissa vaunuissa tai sitten typerään aikaan alkuillasta. Joka tapauksessa blogin kirjoittaminen on hieman hankaloitunut. Harmillista, tämä on kuitenkin kivaa, vaikkei kukaan edes lukisi. Olen koko ikäni kirjoitellut päiväkirjoihin ajatuksia. Jotka muuten kaikki heitin paperin keräykseen tammikuussa. Se oli jotenkin puhdistava kokemus. Ihan kuin olisi jättänyt menneisyyden sinne mihin se kuuluu. Turha palata menneisyyden ongelmiin.

Nyt on tarkoitus jättää tämä tänne, jotta pääsee katsomaan miten pitkälle olen päässyt.

Ajattelin tallentaa tälla kertaa tyypillisen treeniviikkoni. Tällaista on siis hosuttiin viime viikolla.

Maanantai

Kuntosalitreeni:

penkki 30kg 5×3

maastaveto 50kg 8×3

Yritin kyykätä, mutta tuntui niin pahalta vasemmassa polvessa, että annoin olla. Piti koittaa vielä smithissä, mutta aika loppui kesken.

pystypunnerrus vauhdilla 20kg 8×3.

Lämmittelynä toimi kävely salille ja muutama lämmittelyliike. Pojat oli hoidossa lapsiparkissa. Nuorinta en halua säilyttää kovin pitkään vieraiden hoidossa, joten treeni on yleensä 30-45min. Olen ajatellut, että tyhjää parempi, vaikka toisina päivinä tuntuu järjettömältä raahautua sirkuksen kanssa salille huitomaan hetkeksi.

Salin jälkeen lenkeilin vähän matkaa kotiin päin ja illalla vielä kävin kävelyllä kavereiden kanssa. Kilometrejä kertyi noin yhdeksän yhteensä.

Tiistai

Lepopäivä. Käytiin mummilassa poikien kanssa. Ei mainittavia urheilusuorituksia, pelkästään hengissä selviämistä.

Keskiviikko

Äitiysjumppa 60min, josta ainakin 10 minuuttia imetin. Kävelin kotiin salilta noin 7km. Tarkoitus oli hakea varaamani kirja kirjastosta, mutta olinkin tilannut kirjan pääkirjastoon, enkä sivu kirjastoon, jossa vierailin. Mainittakoon, että kävelin myös pääkirjaston ohi.

Torstai

Meillä aamut on pyhitetty seurakunnan perhekerholle torstaisin, vaikka emme kuulu edes kirkkoon. Taapero kuitenkin tykkää käydä, joten kiitos ja anteeksi, kulutamme mahdollisesti sinunkin verorahojasi. Taapero ei siis käy missään hoidossa tai kerhossa yksinään, joten lapsiparkki kuntosalilla ja tämä kyseinen perhekerho on meidän henkireikiä.

Torstai iltaisin olen käynyt Yin joogassa salilla. Tekee hyvää. Niin kropalle kuin mielelle. Suosittelen. Välillä on hyvä pysähtyä. Kävin myös edellisellä vanhempainvapaalla Yin joogassa. Silloin olin niin väsynyt, että välillä meinasin alkaa itkemään, kun pysähdyin salin lattialle. Kiva huomataan, että olo on paljon valoisampi tälla kierroksella.

Perjantai

Meillä oli 5kk neuvola kakkosen kanssa. Taapero oli kummisedällä hoidossa. Neuvolan jälkeen kävimme ostamassa syntymäpäivälahja ja vihdoin sain kirjani kirjastosta. Aurinkoisessa kevät säässä kilometrejä kertyi yhdeksän.

Viikonloppu

Viikonloppuna ei urheilu tai treenattu. Vietimme laatuaikaa perheen kanssa pääkaupunkiseudulla. Kävimme Heurekassa ihailemassa hiekkalaatikkoa ja juhlimassa kuusivuotiasta merenneitoa.

Kävelyä tuli ehkä enemmän kuin normaalisti viikossa, muuten aika tavanomainen treeniviikko. Yritän joka viikko saada kaksi koko kropan treeniä ja torstaisin on jooga. Kaikki sen päälle on plussaa.